GREENER WHITE

Australia's hottest postcode made effortlessly comfortable. This Bondi Beach pad has the right mix of style, class and energy sophistication.

THE BEFORE



THE AFTER

THE BRIEF

This young professional couple wanted to modernise their trendy beachside abode by creating more space, cleaner lines and energy sensibility. The kitchen forms the heart of this home and needed a complete redesign to provide a more functional entertaining space with more bench and storage utility. New solid timber floorboards seamlessly connect the kitchen to the bedrooms while the new European double-glazed windows and bifold doors open the internal space to bring more natural light into the space while cleverly minimising energy loss and reducing noise pollution. A minimalist palette of whites sits perfectly alongside the natural timber features to create a bright, modern design that is comfortable year-round.

THE TESTIMONIAL

"Being busy working parents it was important to us to have a space that not only looked great but was highly functional for our family. Claire used her vast design know-how and industry connections to design a space that is clean, uncluttered and easy to live in."